Lancering Het Moment-campagne

Geschreven op 13 juni 2023 door KNB.

Oog
2 min

De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) heeft op 12 juni 2023 de Het Moment-campagne gelanceerd. De campagne neemt je mee naar betekenisvolle momenten waarin de notaris een rol speelt.

Ieder mensenleven kent een paar momenten die zo bijzonder zijn, dat je ze nooit meer vergeet. Betoverende momenten, ingrijpende momenten, moeilijke, maar ook heel mooie momenten. Momenten die je wilt vastleggen voor het leven of zelfs voor daarna. Het zijn dit soort momenten, die vragen om de kennis en kunde van de notaris.

De campagne bestaat uit drie video’s die laten zien hoe de notaris op een professionele en betrokken manier helpt bij het vormgeven van de toekomst. Of iemand nu op het punt staat om in het huwelijksbootje te stappen, een bedrijf wil overdragen aan de volgende generatie, of te maken krijgt met een overlijden, de notaris staat klaar om de klant door deze complexe processen te leiden.

Met de campagne willen we laten zien dat de notaris niet alleen een expert is in juridische zaken, maar ook een betrouwbare adviseur en vertrouwenspersoon. De campagne neemt je mee in de wereld van de notaris.

Nieuwsgierig? Kijk dan op notaris.nl/hetmoment

Overige
blog
artikelen

Toegang tot het notariaat: een oproep aan bi-culturele talenten

Ben jij kandidaat-notaris met een bi-culturele achtergrond? En zet jij je graag in voor mensen met een afstand tot het notariaat? Dan zoeken wij jou!

Lees meer
Oog
4 min
Mujtaba Ariaie

5 vragen aan... kandidaat-notaris Irtza Mahmood

De weg van Irtza Mahmood (28) naar de notariële praktijk is niet standaard te noemen. Irtza is begonnen op het mbo. Vervolgens heeft hij zijn propedeuse op het hbo gehaald en is hij notarieel recht gaan studeren aan de Universiteit Leiden. Na een tijdje werkzaam te zijn geweest in het wetenschappelijk onderwijs, is hij nu kandidaat-notaris bij Het Notarieel in Emmeloord. Hij heeft net het eerste jaar van de Beroepsopleiding Notariaat afgerond met een 10. Zijn ultieme doel? Notaris worden!

Lees meer
Oog
3 min
Irtza Mahmood

5 vragen aan... kandidaat-notaris Quinty Schinkel

Quinty Schinkel (27) voelt zich helemaal thuis bij HVG Law in Rotterdam. Haar belangrijkste eigenschappen: structuur aanbrengen en overzicht houden. En dat komt goed van pas in haar werk als kandidaat-notaris. Wat Quinty het leukste vindt aan werken in het notariaat? 'Het gepuzzel! Het constante bezig zijn met: kan dit zo? Hoe vliegen we het deze keer aan? Op deze manier is geen dag hetzelfde.'

Lees meer
Oog
4 min
quinty